SENZACIJA U CRVENOM

Najbolje odjevenu prvu damu Brigitte Macron modno potukla lijepa supruga češkog premijera

11.11.2018 u 13:30

Bionic
Reading

Na državnoj večeri povodom 100. obljetnice završetka Prvog svjetskog rata okupili su se najveći svjetski moćnici, uključujući i domaćine Emmanuela i Brigitte Macron. Najbolje odjevena prva dama plijenila je elegancijom u plavom od glave do pete, no njezin stajling nije bio ni do koljena supruzi češkog premijera Moniki Babišovoj koja je bila najveće iznenađenje večeri

Iako je ranije toga dana modno potukla Melaniju Trump, francuska prva dama Brigitte Macron pala je u drugi plan kada se na državnoj večeri povodom 100. obljetnice završetka Prvog svjetskog rata u muzeju Orsay pojavila Monika Babišova, u pratnji supruga i češkog premijera Andeja Babiša.

Lijepa Čehinja plijenila je pažnju u atraktivnoj crvenoj haljini spuštenih dugih rukava s efektom kragne koja je otkrila ramena. Elegantna midi haljina do ispod koljena ravnog kroja slavnoj Čehinji pristajala je besprijekorno, a iako Babišova nije istaknula liniju kao što je to učinila Macron, crvena boja učinila ju je da izgleda kao čista senzacija.

  • +4
Češki premijer Andrej Babiš sa suprugom Monikom Babišovom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cjelokupan stajling Babišova je upotpunila provjerenim nude salonkama koje pristaju uz gotovo svaki komad odjeće, kao i satenskom 'clutch' torbicom u sličnoj nijansi s potpisom modne kuće Bottega Veneta, dok je kosu odlučila nositi podignutu u razbarušenu punđu.

Brigitte Macron se odlučila za stajling u plavoj boji, koji od glave do pete potpisuje Louis Vuitton, inače omiljena modna kuća francuske prve dame. Kratku koktel haljinu do iznad koljena Macron je upotpunila sakoom s efektnom kožnom mašnom te salonkama i poslovnom kožnom torbom.

  • +2
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Istom događanju prisustvovala je i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je na svečanu večeru stigla u pratnji supruga Jakova Kitarovića.