VJERNA SVOM STILU

Brigitte Macron promijenila četiri stajlinga u jednom danu: Nitko nema tako dobre sakoe i kapute poput nje

12.11.2018 u 14:12

Bionic
Reading

Predsjednički par Macron proteklog vikenda u Parizu ugostio je brojne svjetske dužnosnike povodom 100. obljetnice primirja i završetka Prvog svjetskog rata

Protekla nedjelja za predsjednički par Macron bila je itekako kaotična i ispunjena mnoštvom događanja od ranih jutarnjih sati. Nakon subotnjeg dočeka američkog predsjedničkog para Macronovi su idućeg dana ostatak uvaženih gostiju pristiglih uoči svečanog obilježavanja Dana primirja tradicionalno dočekali u Elizejskoj palači.

  • +8
Stajlinzi Brigitte Macron na obilježavanju Dana primirja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za ulogu domaćice brojnim svjetskim dužnosnicima i njihovoj pratnji prva dama Francuske bila je itekako spremna, o čemu dovoljno svjedoče četiri formalna izdanja predstavljena u jednom danu.

Jutarnji sati i okupljanje svjetskih dužnosnika u Elizejskoj palači bili su rezervirani za klasično, crno-bijelo izdanje u znaku efektnog kaputa, kojih u ormaru prve dame Francuske nikako ne manjka.

Spomenuti kaput Brigitte je zatim zamijenila novim, dosad neviđenim modelom s detaljem trobojne kože, koji je nosila na velikoj svečanoj ceremoniji održanoj u neposrednoj blizini pariškog Slavoluka pobjede.

Prva dama Francuske zatim je organizirala svečani ručak u dvorcu Versailles, namijenjen prvim damama i supruzima državnica. Fotografiranje u raskošnom predvorju odradila je u klasičnoj kombinaciji bijele košulje i crnih hlača cigareta kroja, a cjelokupno izdanje istaknula je maslinastozelenim blejzerom na dvoredno kopčanje s detaljem naglašenih ramena.

  • +12
Brigitte Macron i Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao velika ljubiteljica odjevnih komada s potpisom luksuzne francuske kuće Louis Vuitton, Brigitte Macron veliku obljetnicu finiširala je državničkom večerom organiziranom u pariškom muzeju Orsay, na kojoj se u pratnji supruga pojavila u elegantnom suknja-odijelu mornarski plave boje s potpisom Louis Vuittona, kompletiravši ga salonkama od brušene kože i tamnoplavom ručnom torbicom.