NAJBOLJE ODJEVENA

Melania Trump modno briljirala u Parizu: Elegancija u nekoliko nijansi sive

12.11.2018 u 10:20

Bionic
Reading

Susret najvećih svjetskih moćnika u Parizu u povodu Dana primirja, kojim se 11. studenog u nizu država tradicionalno obilježava završetak Prvog svjetskog rata, ostat će upamćen i po brojnim modnim izdanjima prvih dama na čelu s atraktivnom Slovenkom Melanijom Trump

Nakon jutarnjeg susreta u Elizejskoj palači s prvom damom Francuske Brigitte Macron, koju je uspjela modno nadmašiti odabirom crnog kaputa - haljine s potpisom brenda Bottega Veneta, američka prva dama Melania Trump nastavila je modnu dominaciju i narednih sati.

  • +24
Melania Trump i Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na međunarodnoj svečanosti u povodu Dana primirja i 100. obljetnice Prvog svjetskog rata, održane ispred Slavoluka pobjede u Parizu, a zatim dvorca Versailles, Melania je uz bok prvim damama briljirala u sivom izdanju s potpisom francuske modne kuće Dior.

  • +12
Brigitte Macron i Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vunenu haljinu dugih rukava s detaljem pussy bow ovratnika, tankog remena oko struka i plisiranog donjeg dijela, Melania je nosila uz, nijansu tamniji, sivi kaput na dvoredno kopčanje, crne salonke dizajnera Manola Blahnika i kožne rukavice.

Večernji sati boravka bili su rezervirani za svečanu državničku večeru u pariškom muzeju Orsay, na kojoj se Melania pojavila u klasičnom crnom odijelu s bijelom košuljom, da bi povratak na američko tlo i u Bijelu kuću označila pojavom u sivom kaputu, već viđenom u Parizu, te sa skupocjenom crnom verzijom torbice Birkin od krokodilske kože.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

SVI NJEZINI STAJLINZI

Ovo je dokaz da se Melaniji Trump ne može naći zamjerka kad je odjeća u pitanju

Pogledaj galeriju