IZAZIVA VRTOGLAVICU

Antonija Mišura otkrila sve draži

14.03.2013 u 14:23

Bionic
Reading

Naša najljepša košarkašica Antonija Mišura, čija je ljepota obilježila prošlu godinu, a rijetko kome nije zapela za oko tijekom Olimpijskih igara u Londonu, snimila je reklamnu kampanju za modni brand Galeb te pozirala u badiću i otkrila svoju besprijekornu liniju

Snimanje kataloga za Galeb proljeće/ljeto 2013. održalo se na lokaciji hotela Plaža u Omišu. Za potrebe kampanje u badiće i kupaće gaćice te sportsku i casual odjeću uskočili su zgodna košarkašica Antonija Mišura i vaterpolist splitskog Mornara Jerko Marinić Kragić.

U tri mini kolekcije za proljeće/ljeto Galeb je predstavio mnoštvo novih modela, a izdvajaju se prekrasno donje rublje, haljine, sportski program te neodoljivi kupaći kostimi.


Pozirajući za kampanju, Antonija, bivša Miss sporta, još je jednom podsjetila zašto rijetko tko može ostati ravnodušan pred njezinom pojavom. A ne sumnjamo kako će Antonija u mini crvenom badiću na bijele prugice i vitkoga stasa kod mnogih izazvati vrtoglavicu.

Ekipu za snimanje kataloga činili su: fotograf Mario Strmotić, šminka Sanja Krstulović, modeli Antonija Mišura i vaterpolist splitskog Mornara Jerko Marinić Kragić.