BURAN DAN ZA GOTOVČEVE

Anti Gotovcu htjeli zaplijeniti imovinu

15.01.2009 u 19:00

Bionic
Reading

Jednom od poznatijih hrvatskih jetsettera ovih dana očito ne ide najbolje. Naime, u prostore tvrtke Ante Gotovca upali su ovršitelji s namjerom da mu zaplijene imovinu, na što je Ante burno reagirao i riješio to po kratkom postupku

Premda Ante tvrdi da nije kriv i da apsolutno nema razloga da mu se plijeni imovina, danas je pred njegovom tvrtkom Minimoto u Zagrebu bilo burno, piše 24sata

Nakon što su se ondje nacrtali ovršitelji, Ante se zaključao i pozvao zaštitare da otjeraju novinare. Objašnjavao je da nije nikome dužan i da mu nije jasno kako je njegov bivši odvjetnik uspio izgubiti spor kad su svi papiri čisti.

Naime, Ante vodi sudski spor s kupcem kojemu je prije devet godina prodao skutere. Budući da nakon presude tužitelj nije mogao naplatiti dug od Antine tvrtke, ovršitelji su došli s namjerom da ju zapečate i zaplijene imovinu.

'Prije devet godina bio sam zastupnik za skutere za Hrvatsku i jednom svom distributeru sam isporučio skutere koje očito nije predao krajnjem kupcu. Taj distributer je u dugovima pa sada žele od mene naplatiti dug', objasnio je Ante.

Nakon što su zaštitari napravili reda ispred tvrtke, unutra su ušli odvjetnik tužiteljice i ovršitelj. Razgovor je trajao kratko, a očito je bio i produktivan budući da su obojica izašli nakon dvadesetak minuta i rukovali se s Antom. Odvjetnik nije želio komentirati slučaj budući da je stvar još uvijek u procesu.