NAGRADNJAČA

Anthony Peake u Zagrebu

05.11.2012 u 13:21

Bionic
Reading

Povodom gostovanja poznatog britanskog pisca Anthonya Peakea, Planetopija i tportal.hr poklanjaju svojim čitateljima dva primjerka knjige 'Izvantjelesno iskustvo'!


Anthony Peake britanski je autor i jedan od vodećih svjetskih stručnjaka za područje fenomena astralnih putovanja, života poslije smrti, lucidnog sanjanja i drugih tema s ruba znanosti. U svojim tumačenjima uspješno spaja mistiku i znanost koristeći spoznaje iz suvremene neuroznanosti, kvantne fizike te drevnih kozmologija i mističnih predaja.

Za vrijeme svog gostovanja u Zagrebu, u utorak 6. i srijedu 7. studenog , hrvatskoj će publici predstaviti svoje popularne naslove 'Ima li života poslije smrti?' u izdanju Mozaik knjige i 'Izvantjelesno iskustvo' u izdanju Planetopije. Njegovo je gostovanje jedinstvena prilika saznati više o životu poslije smrti, o ideji besmrtnosti, o tome je li astralno putovanje stvaran doživljaj te sve o izvantjelesnom iskustvu iz prve ruke jer ga je proživio i sam autor.

Svi zainteresirani mogu se pridružiti piscu na promociji knjiga, koja će se održati u srijedu, 7. studenog u 19 sati u Europskom domu. Razgovor s autorom o ovim uzbudljivim i provokativnim temama vodit će domaći stručnjak za teme s ruba znanosti Krešimir Mišak.

Osim toga, domaći će čitatelji imati prilike porazgovarati s autorom na potpisivanju knjiga, koje će se održati dan ranije, u utorak, 6. studenog u 18 sati u Megastoru Profil Mozaika, Bogovićeva 5, Zagreb.

Ulaz na sva događanja je slobodan.

Knjigu su osvojile:

Manuela Dedić
Gabrijela Ivačić

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.