ZAPOČELI 'GOTOVČEVI'

Ante Gotovac zbog stresa završio na neuropsihijatriji

  • Autor: Maja Brkljač
  • Zadnja izmjena 22.09.2009 08:47
  • Objavljeno 21.09.2009 u 22:15
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Počeo je još jedan reality show, i to s omiljenim bračnim parom u Hrvata, Antom i Simonom Gotovac. Iako emisija neodoljivo podsjeća na koncept 'Dvornikovih', Gotovčevi su puno mlađi bračni par te samim time imaju puno manje sadržaja koje mogu ponuditi gledateljima, ali su se zato potrudili prepričati svoj život do najsitnijih i najnebitnijih detalja

Ante je gledateljima ispričao i povijesni trenutak kad je upoznao svoju Simonicu. Naime, njihovom susretu kumovao je Tony Cetinski koji se tada zabavljao sa Simonom i pohvalio se prijatelju kako ima 'vrhunsku malu', a kada je on otišao kući, Ante je preuzeo ulogu zavodnika i oteo mu djevojku.

'Tony se zaljubio u Simonu i doveo je k meni doma, skakao oko nje, a ja sam bio s drugom curom, no kada je otišao, ja sam uzeo zabranjeno voće, koje je, kako kažu, najslađe', otkrio je Ante tajnu velike ljubavi.

U prvoj emisiji realityja gostovale su Antina majka Jadranka i Simonina majka Tamara. Gospođa Jadranka bila je suzdržana te iskoristila priliku kako bi kritizirala svog sina. Mama popularnog Gotovca smatra da bi više pažnje trebao posvetiti obitelji iz koje potječe.

'On se razigrao, a na ozbiljno bavljenje sobom i bližnjima često zaboravi. Voljela bih da krene putem koji će biti siguran za njega i za sve ljude za koje odgovara. Svake večeri molim Boga da ga usmjeri na pravi put', rekla je Antina majka.

S ocem je Ante posljednji put bio u kontaktu prije 22 godine te priznao da ga mnoge traume vežu uz razlaz roditelja. 'Završio sam na neuropsihijatriji te boravio ondje 19 dana zbog stresa uzrokovanog razvodom roditelja. Moj otac je jedan dan samo otišao, ali ljubav prema njemu još uvijek je jaka i veže me za kraj gdje su moji korijeni, a to je Vinovo u Dalmatinskoj zagori. Bio je najbolji otac na svijetu i uvijek uz nas, a zašto je otišao, to zna samo on', rekao je Ante.

Baš poput njezinog dragog, i Simona je dijete razvedenih roditelja, a unatoč tome što snima reality show o svom životu, izjavila je da bi se rado preselila u Zagoru da pobjegne medijima (koji su je i tog trenutka pratili).

Dok su Gotovčevi snimali emisiju u Vinovu, njihovu kćer Gabrijelu čuvala je baka Tamara, iako su popularni roditelj pod stalnim nadzorom Centra za socijalnu skrb. Tamara se požalila na ulogu 'tampon zone' između mladog bračnog para te izjavila da u svakoj njihovoj svađi ispadne kriva jer se prikloni jednoj strani, a Gotovčevi se, naravno, na kraju pomire.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi