'ONA JE LJUBAV MOG ŽIVOTA'

Ante Gotovac još nije prebolio Simonu

Ante i Simona Gotovac

Ante i Simona Gotovac

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Martinja Kenji

Bivši suprug Simone Gotovac prekinuo je svoju 'ljubav prema drogama' te danas vodi mirniji život, a kaže da još nije prebolio svoju bivšu suprugu

Ante Gotovac ispričao je da sada vodi smireniji život te više ne želi biti po medijima jer si želi složiti neke kockice u glavi.

'Nakon svih životnih stresova i padova, malo sam se prikrio da posložim neke kockice u glavi. Mislim da je rastava braka nakon smrti voljene osobe jedan od najgorih životnih stresova', komentirao je Ante Gotovac za Red carpet smrt svog oca.

Ante tvrdi da sada vodi puno smireniji život. Bavi se poslom koji još uvijek ne želi otkriti, a kako kaže, 'prekinuo je i ljubav prema drogama'.

Iako bi se volio skrasiti, Ante priznaje da još uvijek nije prebolio Simonu.

'Ponovio bih apsolutno sve. Simona je bila moja najveća životna ljubav. No, životni putovi su nam se razišli', ispričao je Ante za 'Red carpet' te dodao da su mu posljednje dvije godine bile jako teške.

Medijske napise o Simoni, koja je navodno bila upletena u prostituciju, Anti je bilo jako teško čuti i čitati. Kako kaže, dao je srce i dušu da joj pomogne da postane medijska osoba jer je to uvijek željela, a danas mu je žao što u tome nije uspjela.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi