U VISOKIM ČIZMAMA

Ante Gotovac 'fura se' na Modnog Mačka

02.03.2010 u 14:37

Bionic
Reading

Ante Gotovac prošetao se gradom odjeven poput Modnog Mačka, u visokim čizmama u koje je stavio traperice te s velikom ručnom tobrom

Čini se da mu je nakon razvoda od Simone i raskida zaruka s Lanom Boško ostala još samo moda, kojoj je Ante Gotovac odlučio posvetiti malo više pažnje. Tako je u svom posljednjem pojavljivanju u javnosti kontroverzni Gotovac izišao gotovo isto odjeven kao Modni Mačak.

Očito je da mu se Markov modni izričaj sviđa, pa se tako Ante prošetao gradom s velikom kožnom ručnom torbom, ogromnimremenom Dolce&Gabbana, a vrhunac su visoke čizme u koje je uvukao traperice. Naravno, to ne bi bio Ante da se nije oboružao mobitelima, jedan je stavio oko vrata, a drugi držao u ruci.

     

Poznata je stvar da je Marko Grubnić jako dobar prijatelj sa Simonom kojoj često savjetuje što da odjene. A dok su Gotovčevi još bili zajedno, često su se družili s Mačkom, pa je vrlo lako moguće da ga Ante ponekad pita za modni savjet, no ako ga imalo cijeni kao čovjeka, trebao bi mu reći da izgleda smiješno.