tko bi to očekivao

Anja Alavanja Viljevac odlučila se na rez: Ovo se zove drastična promjena

23.02.2023 u 21:04

Bionic
Reading

Dolazak proljeća je mnogima na povod za promjenu izgleda, a Anja Alavanja Viljevac odlučila se za drastičan rez

Novinarka i urednica Anja Alavanja Viljevac prepoznatljiva je po plavoj, blago valovitoj plavoj kosi. Toj frizuri, s malim izmjenama vjerna je još od početka karijere. No, ova vitka plavuša sada se odvažila na drastičan rez.

Na svom Instagram profilu objavila je nekoliko Storyja u kojima otkriva svoju veliku transformaciju. Tako je plavu kosu prvo obojala u crveno smeđu nijansu, no to joj se, očito nije dopalo, pa se ipak vratila u svojoj prirodnoj nijansi ni s značajno kraćom kosom.

U posljednjem Storyju otkrila konačan odabir – kratki bob, duljine tik ispod ruba uših resica s nešto kraćim šiškama. Na fotografiji koja prikazuje njezin konačni odabir voditeljica je napisala: 'I finalni odabir…jer kraće je slađe.'

Bob je inače već nekoliko sezona jedna od najtraženijih frizura. Snažno je obilježio godinu iza nas, a jedna od najpopularnijih frizura osvojila je broje ljepotice i influencerice. U dugoj ili kratkoj varijanti, ova frizura sjajno pristaje baš svakom obliku lica i strukturi kose. Stoga je uvijek dobar odabir, bilo da se radi o suptilnoj promjeni ili nešto drastičnoj poput ove na koju se hrabro odlučila Anja.

BEAUTY DRUŽENJE

Vrijeme je za mini haljine, a sezonu je odlučila otvoriti Anja Alavanja i pritom pokazala sjajne noge

Pogledaj galeriju