zgodno iskustvo

Anja Alavanja Viljevac otputovala izvan Hrvatske i doživjela simpatičnu anegdotu: 'Po bijelom svijetu pazite što radite, budite časni i dostojanstveni'

10.01.2023 u 19:46

Bionic
Reading

Brojni poznati Hrvati nakon Nove godine uputili su se na zimski odmor, a društvene mreže preplavile su slike egzotičnih plaža ili popularnih skijališta. No, nije važno gdje ste već s kim ste a to znaju i naše zvijezde. Tako se naša voditeljica sa suprugom, ekonomistom i nogometnim trenerom Vedranom Viljevcem zaputila preko bare odakle se javlja zadnjih dana

Anja Alavanja Viljevac i njezin suprug, protekog tjedna napravili su pauzu od svakodnevnih obveza i otišli na romantično putovanje u New York.

Među ostalim se pohvalila da je bila na jednoj od najpopularnijih njujorških turističkih destinacija, Times Squareu, klizalištu u Bryant Parku, na vrhu zgrade Summit One Vanderbilt, otkrila kako degustiraju njujorške pizze, hamburgere i hot dogove (te se našalila da će kad dođu kući prvi dan nakon puta jesti čušpajz), a u svojim javljanjima prepričala je zgodu koju je doživjela u newyorškom klubu.

  • +2
Anja Alavanja Viljevac Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

'Ulazimo moj muž i ja u zgradu gdje je klub. Na ulazu redar, tamnoputi Amerikanac, koji me zaustavi, poželi dobrodošlicu i kaže mi da zna tko sam, da me gledao na TV-u. Uvjerena da blefira, nasmijem se i nastavim dalje. Kaže on; ‘Wait, I’ll tell you your name, you are Angie Alavangie!‘ Kasnije sam povezala da je jedna od cura koje su bile maloprije pored njega vjerojatno 'naša', i da me prepoznala… Uglavnom, pouka priče, i po bijelom svijetu pazite što radite, budite časni i dostojanstveni. Ne ogovarajte na hrvatskom, i pazite s kim se smucate. Druga pouka - malo nas je, al nas ima. Treća, nisam globalno poznata', napisala je voditeljica.