kultni model

Sjećate li se legendarne haljine koju je Jennifer Aniston nosila na crvenom tepihu? Zara ima svoju verziju - i neće vas razočarati

20.01.2023 u 15:24

Bionic
Reading

U crnoj boji, s dekolteom bez naramenica i pencil suknjom, Zara novim modelom rekreira kultnu haljinu koju je Jennifer Aniston nosila na crvenom tepihu na dodjeli Emmyja 1995. Ovom vječnom modelu teško je odoljeti

Novu godinu španjolski high street brend započeo je s nizom dizajna koji će nesumnjivo pronaći put do ormara zaljubljenica u modu, a jedna kreacija posebno privlači pažnju.

Crna haljina bez naramenica koja nas automatski vraća na crveni tepih i dodjelu nagrada Emmy 1995. godine. Naime, Zarina haljina je vrlo slična onoj slavnoj haljini koju je legendarna 'prijateljica' Jennifer Aniston nosila spomenute godine.

I danas su još uvijek brojni obožavatelji stila Rachel Green u seriji, ali možda su još brojniji oni koji se dive stilu Jennifer Aniston. Jednostavan, ne pretenciozan, a opet tako privlačan i ženstven.

Crna uska haljina bez naramenica koji je Jennifer prošetala na crvenom tepihu 1995. godine utjelovljenje je svega toga. Jednostavan dizajn i kroj koji prati figuru nadograđen je preklopom na dekolteom, sjajnim materijalom i damskim, dugačkim rukavicama.

Sada je Zara, omiljeno odredišta ljubiteljice mode i trendova servirala vrlo sličan dizajn. Model u verziji španjolskog brenda je uzak, pripijen uz tijelo, ravno rezan bez naramenica, odlične midaksi duljine te s prorezom na stražnjoj strani koji omogućuje neometano kretanje.

Ova kreacija u ormar unosi dašak glamura i senzualnosti, a prodaje se po cijeni od 29,95 eura. Super bezvremenski i klasičan dizajn lako je nosiv na svim vrstama formalnih događaja, a promjenom cipela i modnih dodataka te u kombinaciji s kardiganom nosiva je i u dnevnoj varijanti.