ZA SVE PRIGODE

Angelina Jolie još jednom pokazala zašto je crna haljina tako savršen odabir

26.03.2023 u 12:48

  • +8

Angelina Jolie i David Mayer de Rothschild

Izvor: Profimedia / Autor: LAGOSSIPTV/BUZZIPPER I RMBI/BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Da vrijeme brzo prolazi kada se dobro provodiš bilo je jasno kao dan kada su paparazzi snimili Angelinu Jolie koja je tri sata provela na ručku s milijarderom Davidom Mayerom de Rothschildom, za kojeg se šuška da joj je nova ljubav

Angelina Jolie snimljena je prilikom izlaska iz popularnog restorana Nobu u Malibuu, u kojem je tri sata provela ručajući u društvu zgodnog milijardera Davida Mayera de Rothschilda.

Dobro raspoložena Angelina Jolie ostavila je svojim izgledom sve bez riječi, pa tako i svog navodnog novog dečka, koji nije mogao skinuti osmijeh s lica što je s ovom ljepoticom proveo neko vrijeme.

I ovoga je puta 47-godišnja holivudska glumica ostala vjerna klasici, odabravši tako jednostavno, a opet posebnu crnu haljinu.

Riječ je o modelu koji ležernije prati liniju njezinog besprijekornog tijela i spušta se skroz do gležnjeva, a za malo seksipila tu su mali izrezi na haljini koji su vješto smješteni ispod ruku, otkrivajući tako tek dijelić njezinih rebara.

UVIJEK ELEGANTNA

Angelina Jolie stvorila pomutnju na ulicama Pariza: Elegantno izdanje začinila novom 'it' torbicom

Pogledaj galeriju

Haljina ima i široke rukave koji padaju do polovice nadlaktice, a uz nju se savršeno uklopile jednostavne crne salonke na visoku petu.

Raspuštene kose, Angelina se od paparazza sakrila trendi modelom sunčanih naočala koje savršeno pristaju njezinom obliku lica.