PROFINJENA ELEGANCIJA

Modni minimalizam Angeline Jolie formula je od koje slavna ljepotica ne odstupa, a ova kombinacija je vječna

06.02.2023 u 11:37

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Angelina Jolie s vremenom je izgradila prepoznatljiv modni stil koji se uglavnom temelji na klasici

Tijekom 90-ih lijepa je glumica često podizala obrve na crvenom tepihu nesvakidašnjim modnim kombinacijama nadahnutima gothic i punk estetikom koje su podrazumijevale i oskudne topiće, kožne hlače, smjele haljine...

No Angelina je svoj stil promijenila i zavoljela minimalizam koji nikad neće izaći iz mode.

Klasični krojevi, neutralne nijanse, ženstven stil i moćni detalji ono su čega se danas drži zgodna brineta koju mnogi još uvijek smatraju jednom od najljepših glumica u Hollywoodu.

Nedavno je ponovno pokazala svoj nenadmašan osjećaj za modu prilikom događanja koje je upriličila poznata kozmetička tvrtka Guerlain, gdje je bilo riječi o važnosti zaštite pčela, a fotografijom u društvu lijepe glumice pohvalila se francuska modna ikona, poznata influencerica i poduzetnica Camille Charrière.

Za tu su prigodu obje chic dame briljirale svojim izborima. Svaka u svom stilu odabrala je dva jednostavna, no savršena stajlinga. Svestrana Charrière, koja je lansirala svoju modnu kolekciju u suradnji s Mangom, samo niže uspjehe, a sve je oduševila i fotografijom u društvu slavne Jolie.

  • +6
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: JEAN-CLAUDE COHEN / KCS PRESSE / PROFIMEDIA

I doista je teško reći koji je od dva stajlinga bolji.

Charrière je podijelila fotografiju na kojoj razgovara s Jolie, budući da su obje ambasadorice projekta koji je Guerlain osmislio kako bi se očuvalo pčele - program za edukaciju djece diljem svijeta kako bi se potaknula svijest o važnosti brige o ovim važnim kukcima zbog njihovog utjecaja na ekosustave i biološku raznolikost.

'MANJE JE VIŠE'

Ljubiteljica modnog minimalizma: Angelina Jolie ukrala pozornost u kombinaciji bez greške

Pogledaj galeriju

Glumica se odlučila za monokromatski look u bijelom koji se sastoji od sakoa i midi suknje, kombinacije kakve ona vrlo rado i često nosi.

Look Francuskinje je pak u posve suprotnoj shemi boja. Riječ je o crnom outfitu s T-shirtom bez rukava i trapez hlačama od tkanine s efektom kože.

Charrière je ovu sjajnu fotografiju popratila sljedećim riječima: 'U sklopu moje suradnje s @guerlain imala sam ogromnu čast upoznati Angelinu Jolie tijekom koktela na Champs Elyseesu. Razgovaramo o programu očuvanja pčela, posebno o Školi pčela koju ću sa zadovoljstvom ugostiti za brend 2023., programu za edukaciju djece diljem svijeta o važnosti pčela za ekosustave i biološku raznolikost', poručila je, a u sklopu te kampanje posjetit će mnoge škole u Ujedinjenom Kraljevstvu.