klasika je tako chic

Angelina Jolie oduševljava minimalizmom, a ovaj kaput je čisto savršenstvo

21.02.2023 u 08:57

  • +6

Angelina Jolie

Izvor: Profimedia / Autor: : THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Angelina Jolie snimljena je na ulicama New Yorka u društvu kćeri Zahare. Odjevena u jednostavan, ali itekako moćan stajling, slavna glumica održala nam je lekciju iz stila onako kako samo ona to zna

Ako postoji nešto zbog čega je volimo, osim filmova, to je njezin stil. Na crvenom tepihu redovito oduševljava sofisticiranim, prigušeno glamuroznim kombinacijama, ali po pitanju svakodnevnih kombinacija Angelina uvijek poseže za osnovnim i najklasičnijim stilom.

Uspjeh njezinih modnih kombinacija krije se u odjeći kojom glumica postiže savršenu capsule garderobu u kojoj se sve kombinira i nadopunjuje. Uvijek je vjerna čistim i klasičnim linijama, a njezinom garderobom vladaju crna, siva, smeđa i bež nijanse, dok najupečatljivije boje ostavlja da zabljesne u njima na glamuroznim događanjima. Kad bi se morao izdvojiti samo jedan odjevni predmet iz njezinog ormara, to bi bili bez sumnje baloneri i dugi štofeni kaputi.

Dokazala je to i stajlingom koji je pokazala na ulicama New Yorka, a kojim su vladali monokromatske nijanse i oversized krojevi. Uz sive vunene hlače širih nogavica kombinirala je bazni, fino pleten puloverom V-izreza, također u crnoj boji, te udobne gležnjače na petu. A našla se tu i hit oversized torba, crna i prošivena, s potpisom Saint Laurenta.

Kao točka na 'i' ovog sjajnog dnevnog stajlinga bio je široki štofeni kaput. Oversized model, pomalo boxy kroja, imao je čiste linije te bio lišen nepotrebnih detalja, a isticao se zanimljivim prorezima sa strane koji su mu davali fluidnost, kao i duljim stražnjim dijelom.

  • +5
Oversized kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Uz to, ovom svestranom looku dodala je sunčane naočale i minimalistički nakit. Bez pretjerivanja i kompliciranja, Angelina je i ovog puta pokazala zašto je minimalizam stil koji oduševi baš svaki put.

  • +6
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: JEAN-CLAUDE COHEN / KCS PRESSE / PROFIMEDIA