ISPRAVAK NETOČNOG NAVODA

Andreja Ćupor nije u tajnoj vezi s Lijanovićem

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 26.05.2010 19:05
  • Objavljeno 26.05.2010 u 16:02
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Andreja Ćupor je preko odvjetničkog ureda mr. sc. Rajka Mlinarića poslala reakciju na članak 'Andreja Ćupor: Ne mogu zabraniti nekom da mi šalje ruže', a njezin demanti objavljujemo u cijelosti

Dana 25. ožujka 2010. na tportalu.hr obavljen je članak pod naslovom 'Andrea Ćupor: Ne mogu zabraniti nekom da mi šalje ruže'.

U članku se tvrdi kako je Andreja Ćupor navodno zapela za oko Stipi Ivankoviću Lijanoviću s kojim je u tajnoj vezi i koji je jako zaljubljen, te s njom provodi svaki slobodan trenutak.

Riječ je o neistinitim tvrdnjama kojima su ozbiljno povrijeđena prava i interesi Andreje Ćupor, pa ovime kao njezin opunomoćenik, temeljem članka 40. i 2. Zakona o medijima, tražim da u prvom narednom izdanju objavite ispravak netočno objavljenih informacija.

Andreja Ćupor poznata je široj javnosti kao bivša miss Hrvatske. Sad je zaposlena te istovremeno s uspjehom priprema ispite i pohađa postdiplomski studij ekonomije.

Neistinita je informacija da je u tajnoj vezi sa Stipom Ivankovićem Lijanovićem i da zajedno provode svaki njegov slobodni trenutak.

Stoga su senzacionalističkim člankom s neistinitim tvrdnjama ozbiljno povrijeđena prava i interesi gospođice Ćupor, povrijeđeno je njezino pravo osobnosti, kao i dostojanstvo, ugled i čast, što svakom građaninu jamči Ustav Republike Hrvatske, Kazneni zakon i Zakon o medijima.

 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi