OSVAJA IZGLEDOM

Andie MacDowell sve je bacila u drugi plan: Ponosno istaknula sijede i zavidnu figuru na modnoj pisti

03.10.2022 u 10:59

Bionic
Reading

Kozmetički div L’oreal Paris i ovog je Tjedna mode u francuskoj prijestolnici tradicionalno organizirao spektakularnu reviju s ambasadoricama brenda u ulozi modela

Nakon što je 2021. godine uslijed globalne pandemije odustala od beauty rutine prikrivanja srebrnih vlasi u kosi, glumica Andie MacDowell odlučila ih je u potpunosti prigrliti.

Na modnoj reviji brenda L’oreal Paris, čija je dugogodišnja ambasadorica, zvijezda filma ‘Groundhog Day’ postala je glavnom zvijezdom.

  • +4
Andie MacDowell Izvor: Profimedia / Autor: Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia

Odjevena u raskošnu haljinu obrubljenu perjem i s odvažnim prorezom do bokova, 64- godišnja MacDowell odisala je samopouzdanjem dok je koračala pistom, ponosno noseći srebro u prirodno kovrčavoj kosi.

Poput MacDowell brojne poznate dame prigrlile su prirodan izgled kose u znaku sijedih, kao što je slučaj s glumicom Helen Mirren s kojom je ovog svibnja pokorila crveni tepih na filmskom festivalu u Cannesu.

Britanska glumačka diva (77) također nastupa u ulozi zaštitnog lica kozmetičkog diva L'oreal Paris, no modno događanje u njegovoj organizaciji ovoga je puta preskočila.

NASMIJANi DVOJAC

Ponosno nose sijede: Andie MacDowell i Helen Mirren s razlogom su ukrale svu pozornost na crvenom tepihu

Pogledaj galeriju