SVE STAVILA U DRUGI PLAN

Anđa Marić progovorila o teškoj životnoj borbi

28.09.2012 u 15:54

Bionic
Reading

Iako se po medijima u zadnje vrijeme neprestano povlače njezini privatni problemi zbog borbe za skrbništvo nad devetogodišnjim sinom, Anđi Marić ne silazi osmijeh s lica. Vedra, pozitivna i simpatična glazbenica otkrila nam je kako prolazi kroz životnu dramu

'Sve svoje projekte i planove stavila sam u drugi plan, jer se borim za skrbništvo već treću godinu. To jako utječe na moj život', priznala nam je Anđa Marić koju smo zatekli na predstavljanju mađarskih wellnessa na glavnom zagrebačkom trgu.

Zbog stresa koji joj se nagomilao, baterije je punila u toplicama. 'Sebe sam stavila na prvo mjesto, jer kad sam ja dobro, i moje dijete je dobro', rekla nam je Anđa kojoj su najveća potpora roditelji i dva brata.

O svojem burnom razvodu pisala je i knjigu koja je trebala izaći ovoga ljeta i u kojoj će ispričati nešto što još nije ispričala. 'Kad ljudi planiraju, Bog se smije. Knjigu sam pretvorila u dnevnik. U medijima sam rekla vrlo malo. Sjednite prije nego što vam ispričam sve što imam', rekla je simpatična Anđa.

Na pitanje vjeruje li još uvijek u ljubav, odgovara: 'Naravno, ona je najjača i sve pobjeđuje. Ne treba mi pošto-poto, ne mislim da nisam cijela bez muškarca. Naprotiv, osjećam se fenomenalno', ustvrdila je i dodala kako joj se muškarci ne usude prilaziti. 'Prilaze mi samo psihopati i to uglavnom preko Facebooka', rekla je kroz smijeh.