ZAJEDNO SA SISCIJOM

Anamarija Asanović kreira odijela za nogometaše

Anamarija Asanović

Anamarija Asanović

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić/tportal.hr

Hrvatska dizajnerica Anamarija Asanović, koja se školovala u Milanu i koja je svoje modele dosad predstavljala na Cro A Porteru, Split City Fashionu i drugim modnim događajima, pomogla je timu Siscije u dizajniranju odijela za nogometaše Hrvatske reprezentacije

Na Euru 2012. hrvatski će se nogometaši pokazati u novom ruhu. Djelatnici Siscije u utorak su u Rovinju uzimali mjere sportašima, a odijela će biti gotova uoči odlaska u Poljsku.

Cipele i remenje su iz poznatog zagrebačkog obrta Strugar, a za odijela se pobrinula poznata Siscija. Njima se u izboru i preinakama modela odijela, košulja i cipela pridružila hrvatska dizajnerica Anamarija Asanović, piše Večernji list.

'Sugerirala sam preinake koje Siscijina odijela čine mladenačkijim, više talijanskog stila, a cipelama smo malo snizili visinu. Dodali smo logo HNS-a na mjestu urezana džepića s lijeve strane kod revera. Kombinacija boje je modro-smeđa. Modra su odijela, lagana, proljetna, sašivena od fine prozračne tkanine. Smeđe su kravate, cipele i remeni, a košulje su bijele i svijetloplave. Uz Siscijin sam tim i Strugarove puno naučila o muškoj modi, a i sama sam se dugo pripremala i proučavala sve što trebam znati o tome', rekla je Anamarija za Večernji.

Kako je došlo do suradnje s Hrvatskim nogometnim savezom, kći Bilićeva pomoćnika Aljoše Asanovića, rekla je: 'HNS me pozvao, ali tata me nije preporučio. Bojala sam se toga da će mnogi reći kako me tata pogurao. A sve to radim volonterski! Čast mi je raditi taj posao. Cijeli sam život s njima i želim napraviti najbolje za njih.'

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi