pozdrav iz istanbula

Ana Gruica Uglešić u odličnoj dnevnoj kombinaciji: Hit traperice i torbica koja ide uz baš sve

12.05.2023 u 08:56

Bionic
Reading

Modne kombinacije splitske glumice Ane Gruice Uglešić redovito privlače pažnju. A ovog puta poznata splitska glumica pokazala je odličan proljetni dnevni stajling, i to ravno iz Istanbula

Nakon što je su Splitu svečano otvorena poliklinika u vlasništvu Borana Uglešića, supruga Ane Gruice Uglešić, splitska glumica i fitness instruktorica uputila se na zaslužen odmor. Baterije puni u živopisnoj Turskoj, a iz Istanbula se javila i pri tome pokazala odličan dnevni stajling.

Široke traperice, laskave a udobne, vječna bijela bluza, u ovom slučaju začinjena čipkom na rukavima te pletena clutch torba – Ana Gruica Uglešić pronašla je savršen proljetni stajling koji se zanimljivo poigrava kombinacijom klasike i trenda.

Naime, široke traperice ove sezone su apsolutni must have, koji je uspio zasjeniti gotovo sve druge modele traperica, bijela bluza baš nikada ne izlazi iz mode, a pletene torbe baš svake proljetne i ljetne sezone se na velika vrata vraćaju na modnu scenu.

Naime, pletene torbe sjajno se slažu sa svakim stajlingom, od haljina pa do traperice, a idealne su za sve prigode – od izlaska pa do plaže. Pa ih je tako vrlo zgodno ubaciti u kofer prilikom pakiranja za odmor. Osim toga, pletene torbe idelano se slažu s bijelom bojom, omiljenom za tople dane.

  • +4
Bijele haljine i pletene torbe Izvor: Profimedia / Autor: Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, Ana Gruica je nedavno, na otvorenju poliklinike u vlasništvu svog supruga, uglednog splitskog psihijatra Borana Uglešića. zablistala u još jednoj izazovnoj kreaciji. A kasnije je progovorila i o njihovom braku te za IN Magazin otkrila: 'Našli smo se i u dobru i u zlu. Bilo je naravno i ružnih trenutaka i neugodnih, ali smo to uspjeli sve nekako prebroditi razgovorom, pričom. Imamo predivnu djecu, predivne familije, funkcioniramo zajedno.'

  • +10
Otvoren novi odjel Poliklinike Uglešić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo