živi bajku

Ana Gruica Uglešić o braku: 'Bilo je naravno i ružnih trenutaka, ali smo to uspjeli prebroditi'

11.05.2023 u 12:23

Bionic
Reading

Splitska glumica i instruktorica fitnesa živi pravu bračnu idilu sa suprugom, psihijatarom Boranom Uglešićem, a dali su prvi zajednički intervju u kojem su otkrili javnosti nepoznate detalje o njihovoj ljubavi

Bračni par Uglešić uspješno su spojili ljubav i posao. Psihijatar Boran Uglešić pohvalio je svoju suprugu rekavši da 'od svakog grama zemlje, svake vide, računa, knjigovodstva, kolača, kave, da je sve zasluga Ane Gruice Uglešić i da bez nje ove priče ne bi bilo.

Ona se nadovezala na supruga i rekla kako je 'obitelj Gruica ipak nešto donijela obitelji Uglešić u dotu, a to su red, rad i disciplina'. 'Našli smo se i u dobru i u zlu. Bilo je naravno i ružnih trenutaka i neugodnih, ali smo to uspjeli sve nekako prebroditi razgovorom, pričom. Imamo predivnu djecu, predivne familije, funkcioniramo zajedno', ispričala je glumica za IN Magazin.

  • +4
Ana Gruica Uglešić Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Njezin suprug je istaknuo da su 'sretniji i zadovoljniji i ljepše žive nego što se može vidjeti u medijima'. U kolovozu će proslaviti petu godišnjicu braka, a zaljubljeni su kao prvog dana. Ana je ponosna što se njezin 7-godišnji sin Marat Ivan, kojeg ima iz bivše veze s putopiscem Hrvojem Šalkovićem i Boranova 20-godišnja kći Antonia odlično slažu.

Poznato je kako bračni par sa Šalkovićem ima dobar odnos pa tako Maratove rođendane i ostale prigode slave svi skupa. Ana kaže da nije izašla s tom pričom da bi se hvalila kako su u dobrim odnosima nego kako bi pokazala svim ljudima, da je moguće biti normalan, civiliziran, čak i u slučaju kad roditelji nisu zajedno'. Poručila je da je 'najvažnije da je dijete nasmijano i da je dječja sreća na prvom mjestu.