PROVOD U DOBROM DRUŠTVU

Ana Gruica Uglešić u haljini koja savršeno laska njezinoj figuri, a sve je začinila tako dobrim detaljem

18.02.2023 u 19:04

Bionic
Reading

Da u Splitu nikada nije dosadno i da uvijek postoji neki razlog za srediti se znamo odavno, a ako je netko 'pravi maher' za modne kombinacije, onda je to glumica Ana Gruica Uglešić koja dobro zna kako začiniti i najjednostavniji stajling

Modne kombinacije splitske glumice Ane Gruice Uglešić baš nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a to je još jednom potvrdila stajlingom serviranim za sinoćnje slavlje u Splitu.

U jednom splitskom restoranu okupilo se poveće društvo, među kojima je bio i velik broj javnosti poznatih ljudi, a među njima se našla upravo i Ana Gruica Uglešić, koja je izgledala senzacionalno.

U haljini nude boje koja prati liniju tijela i savršeno pristaje ovoj zaljubljenici u fitness i zdrav način života, Ana Gruica Uglešić naglasila je svoje atribute. Posebnost ovog kroja krije se i u tome što je haljina na jedno rame, ali i zbog toga što se ispod koljena širi u volanima.

Bila bi to sasvim jednostavna i elegantna kombinacija, da ju Ana Gruica Uglešić nije začinila detaljima. Bile su tu klasične bijele salonke, ali i trendsettericama omiljena Bottega Veneta torbica u tirkzinoj boji.

Ana Gruica Uglešić Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

Mali odmak napravila je i nešto neuobičajenom za nju frizurom - kosa joj je bila raspuštena i zalizana na jednu stranu, ali i lagano nakovrčana, uz koju se savršeno uklopio crveni ruž. 'Šećer na kraju' bio je ukras na njezinom uhu koji je bio nalik na sunčeve zrake.