privlači poglede

Ana Gruica Uglešić servirala odvažno izdanje: Laskava haljina i sandale koje obožavamo ljeti

07.05.2023 u 19:42

  • +10

Otvoren novi odjel Poliklinike Uglešić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Otvorenje splitske poliklinike u vlasništvu Borana Uglešića bio je popriličan događaj u Splitu, ponajviše za članove obitelji uglednog psihijatra. Njegova supruga, poznata glumica i trenerica fitnessa, Ana Gruica Uglešić, pokazala ja stajling koji nikog nije ostavio ravnodušnim

Otvaranje novog odjela splitske poliklinike u vlasništvu njezinog supruga Borana Uglešića, Ana Gruica Uglešić nije mogla propustiti, a za tu posebnu prigodu odabrala je jednako tako poseban stjaling koji je naglasio svaki centimetar njezine besprijekorno isklesane figure.

Ana, koja je inače poznata po zavodljiv stajlinzima koji su često na samoj granici modne hrabrosti, ovo puta je izabrala kreaciju Christophera Esbera.

Riječ je o zavodljivoj kreaciji u nijansi smeđe i ukrašena izrezima. Smeđa, rebrasta i rastezljiva tkanina oblikovana je haljinu otvorenih ramena i dugih rukava, a uz izrez na trbuhu poseban detalj čini i laskavo oblikovan dekolte uz pomoć asimetričnog kroja omotanog oko mjedenih polukrugova i ukrašenih detaljima od prirodnog kamena.

Ova haljina koja nije namijenjena svakome prodaje se po cijeni od 640 eura, a Ani je pristajala kao salivena.

Uz hrabru kreaciju poznata glumica i voditeljica kombinirala je i bijele sandale-natikače s izraženim špic vrhom.

Inače, približavanjem ljetnih dana raste popularnost bijelim sandalama, a vrlo sličan model može se pronaći kod mnogima omiljenog high street brenda, Zare, gdje ih je moguće pronaći po cijeni nešto višeoj od 45,95 eura.

Ljubiteljice nešto ekskluzivnijih primjeraka vrlo vjerojatno će 'pasti' na model nastao u suradnji Gia x Pernille Teisbaek koji se je sada snižen na 280 eura.

  • +12
Sandale s kitten potpeticom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije