NOVA FRIZURA

Ana Gruica Uglešić drastično promijenila imidž, a fanovi joj poručili: 'Savršena i gotovo!'

09.08.2019 u 19:21

Bionic
Reading

Dok mnoge žene 'pate' na dugu kosu i dvaput važu prije nego li se ošišaju, glumica Ana Gruica Uglešić dugi niz godina njeguje kratku kosu. Iako konstantno eksperimentira s raznoraznim frizurama i bojama, svaka njezina frizura posljednjih godina bila je isključivo kratka. No, čini se kako se lijepa Splićanka nakon četiri godine zaželjela duge kose

Otkako se u trudnoći 2015. godine ošišala na kratko, glumicu Anu Gruicu Uglešić isključivo smo mogli vidjeti s kratkom kosom. Prvo je bila smeđa, pa je kosu posvijetlila s pramenovima, pa je u potpunosti obojala u plavo, jedno vrijeme njezina je kosa bila kovrčava, pa opet ravna, pa zalizana unazad, prebačena u stranu ili je bila potpuno kratka kao u dječaka.

Činjenica je da Splićanka voli eksperimentirati s kosom, no ovo je prvi put u protekle četiri godine da se odlučila na nešto dužu kosu.

U skladu s trendovima splitska glumica odlučila se za plavi bob koji proteklih sezona čvrsto drži prvo mjesto kada su u pitanju popularne frizure. Osim brojnih slavnih zvijezda, bob obožavaju i Hrvatice - Antonija Stupar Jurkin, Doris Pinčić Rogoznica, Iva Šulenti, Nina Badrić, a sada i Ana Gruica Uglešić.

Nova frizura potpuno je oduševila glumičine obožavatelje. 'KONAČNO! KONAČNO! Dužu kosu čekam od trenutka kad si se ošišala u trudnoći. Savršena i gotovo', napisala je jedna obožavateljica, a bilo je i onih koji su smatrali da je glumica s kratkom kosom bila zanimljivija, obzirom da istu frizuru ima veliki broj žena.

Ana Gruica Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Kozmo