sve je šokirala

Kao Marilyn Manson: Prepoznajete li domaću glumicu koja se krije iza ovog kostima?

17.07.2019 u 09:38

Bionic
Reading

Atraktivna splitska glumica i instruktorica fitnessa i joge svojedobno je zabavljala publiku u showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato' gdje je svojim nevjerojatnim transformacijama potvrdila svoj glumački talent. Sada je Ana Gruica Uglešić još jednom pokazala moć prerušavanja i svoj pomalo zastrašujući kostim iz predstave

Uglavnom na Instagramu objavljuje fotografije svog savršeno utreniranog tijela i svojkih zavodljivih modnih kombinacija no sada je Ana Gruica Uglešić šokirala sve one koji su svratili na njezin profil. Odjenula je kostim iz svoje predstave 'Orestija' koja će se održati u sklopu 65. Splitskog ljeta ovog vikenda, a koja je nagrađena nagradom hrvatskog glumišta kao najbolja predstava u cjelini.

'Da. To sam ja. Malo sam se uozbiljila. I da. Dobro vidite', poručila je glumica. Pratitelji su joj poručili da izgleda kao Marilyn Manson, američka kontrovezna rock zvijezda.

'Od karijere glumice u Splitu suludo je očekivati čuda. Bolje biti razuman i racionalan u očekivanjima pa će i razočaranja biti manja', izjavila je ranije Ana Gruica Uglešić.

  • +13
Ana Gruica Uglešić Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov