KAKAV STRUK i linija

Ana Begić Tahiri oduševljava novom, nevjerojatnom figurom: Ružičasta haljina s prorezima pristaje joj kao salivena

24.01.2023 u 10:55

Bionic
Reading

Jednu od publici omiljenijih glumica često svrstavaju među najbolje odjevene dame iz svijeta poznatih. Prije koji mjesec je otkrila da je izgubila 15 kilograma, a sada ponosno pokazuje rezultate svoje tjelesne transformacije

Ana Begić Tahiri je u Instagram pričama otkrila da počinje s novim 'izazovom' u treningu. 'Prošle godine smo skidali, a ove zatežemo', napisala je na snimci na kojoj se moglo vidjeti kako stoji pred ogledalom u plavim tajicama. A nakon tog looka pokazala je i ružičasto izdanje.

Glumica je uskočila u kreaciju s prorezima na struku koja joj odlično pristaje. Nedavno je progovorila o tome kako je dulji vremenski period imala problema sa zdravljem. 'Riječ je o hormonalnim problemima za koje ne znaš kako utječu na tebe. Na svakoga djeluju drugačije. Svoj problem nisam smatrala previše ozbiljnim jer sam mislila: 'Pa ljudi prolaze kroz takve užase i sada ću ja govoriti o poremećajima s hormonima', otkrila je za Story.hr.

Rekla je da se morala 'itekako pozabaviti sobom da bi se sve vratilo u normalu, da je uzela zdravlje u svoje ruke i pronašla prirodniji put da riješi svoj problem jer su lijekovi jako loše djelovali na nju'. Svi su problemi, kazala je, krenuli kada je navršila 40 godina.

  • +4
Ana Begić Tahiri Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Podsjetimo, prije nekoliko godina otkrila je javnosti da se podvrgla zahvatu abdominoplastike i tretmanu ultrazvučne liposukcije te priznala kako je 'konačno sretna i zadovoljna svojim izgledom'.