sve joj pristaje

Ana Begić Tahiri se ukazala s novom frizurom, pratitelji su oduševljeni i poručuju joj: 'Predobro ti stoji crna'

02.02.2021 u 15:08

Bionic
Reading

Našu glumicu gledatelji trenutno mogu pratiti u seriji 'Dar Mar' na Novoj TV, gdje je utjelovila glasnu i pomalo zločestu Janu Dobrilu, a ljubitelji teatra njezin rad prate u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu. Usprkos poslovnim i obiteljskim obvezama Ana Begić Tahiri izgleda besprijekorno, u svoj pretrpani raspored uvijek nađe vremena za kakav beauty tretman

Glumica gotovo svakodnevno na društvenoj mreži objavljuje fotografije za koje dobiva mnoštvo komplimenata na račun sjajnog izgleda. Ana Begić Tahiri mnoge je iznenadila fotografijom s crnom dugom, ravnom kosom sa šiškama, a riječ je naravno o perici za potrebe jedne od uloga. Svima se njezina 'privremena' promjena pa je zaradila mnoštvo komplimenata.

Osim iznimnog talenta publika na glumici primjećuje i iznimnu njegovanost. Glumica je svojedobno u web showu Dan De progovorila o svojem 'odlasku pod nož'. Odradila je abdominoplastiku. Rekla je da misli da je to najteža operacija plastične kirurgije i da je znala kako će to izgledati - ne bi otišla.

  • +5
Ana Begić Tahiri Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

'Miču ti višak kože, u mom slučaju je to bilo s trbuha, dio koji se nakon trudnoće jednostavno nije mogao zategnuti jer je to mrtvo tkivo. Za taj komadić kože je to bila muka Isusova, ne mogu niti prepričati. Ali preživi se to i tim Bagatin je to odradio savršeno. Nakon operacije ti treba tri mjeseca da se uopće uspraviš, boli k'o sam vrag, ali sve što izgleda, boli', pojasnila je i dodala kako joj je to jedini operativni zahvat, a otkrila je i da je probala botoks no to, kaže, nije za nju pa koristi filere.