VELIKO RAZOČARANJE

Amy zaprosila dečka, a on rekao 'ne'

22.10.2010 u 20:41

Bionic
Reading

Amy Winehouse, 27-godišnja britanska pjevačica problematična ponašanja, doživjela je veliko razočaranje kad je zaprosila svog dečka Rega Travissa

Prema pisanju britanskih medija, slavna pjevačica je došla u pub s vinom i hranom te se htjela družiti s Regom (33) s kojim je prekinula nakon što su ga fotoreporteri uslikali kako šeće držeći za ruku bivšu djevojku.

Amy je, kažu svjedoci, željela provesti neko vrijeme s Regom, no on nije bio naročito oduševljen tom idejom.

Pred svima su se posvađali, da bi ga Amy navodno zaprosila. Svi u pubu bili su iznenađeni njenim pitanjem, no Reg joj je smireno rekao da brak ne dolazi u obzir te da on nije spreman imati djecu koju ona toliko priželjkuje, i to bar još nekoliko godina. Kad je to čula, Amy je odjurila suznih očiju.

'Amy se slomila i počela plakati. Odmah je odjurila iz puba. Svima je bilo žao zbog onog što se dogodilo', ispričao je jedan svjedok.

Nakon što se razvela od Civila Blakea Fieldera prošle godine, Amy je u potrazi za novom ljubavi, no čini se da opet nema sreće. 

Mnogi su zato odahnuli kad je započela vezu s redateljem Regom Travisom s kojim je zadovoljan i njezin otac jer je Reg pristojan i ne voli partijati. Reg, sudeći po svemu, ipak nije 'gospodin Pravi' za problematičnu Amy.