STRASTVENI ODMOR

Amy u zagrljaju novog frajera

06.01.2009 u 07:00

Bionic
Reading

Kontroverzna pjevačica izgleda bolje no ikad dok uživa u odmoru na Karibima u društvu zgodnog muškarca čiji su identitet otkrili britanski tabloidi. Riječ je o 21-godišnjem glumcu Joshui Bowmanu

Sunce i more očito su problematičnoj Amy popravili apetit jer pjevačica više nije poput kostura. Dapače, Amy sad krase obline. No, čini se da su joj porasli drugi apetiti jer je uhvaćena u društvu novog frajera.

Prošlog je tjedna pjevačica imala aferu s tajanstvenim muškarcem koji je glumio Djeda Božićnjaka u hotelu u kojem je odsjela, a s njim je provodila, tvrde očevici, podosta vremena. No, osim s njim, Amy je viđena i kako se mazi sa starim prijateljem Blakeom Woodom, a javno je strastveno poljubila karipskog glazbenika Shaynea Rossa na roštiljadi na plaži uoči Božića.

Zbog novog je dečka, zgodnog 21-godišnjeg Joshue koji je dobar prijatelj s rugby zvijezdom Dannyjem Ciprianom, dečkom zanosne ljepotice Kelly Brook, Amy produžila odmor na Karibima za još tjedan dana.

'Ona je cool cura, vrlo draga i zabavna i to je sve što ću reći o njoj', rekao je Bowman dodajući da se želi baviti glumom 'pa bih radije da se za mene čuje zbog posla koji radim nego zbog toga s kim su me fotografirali'.