IN FLAGRANTI

Amy u klinču s lezbijkom

23.02.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Amy Winehouse upropastila je romantično putovanje dviju lezbijki. Pjevačica je uhvaćena na djelu s jednom od djevojaka, a druga ih je zatekla u sobi. Da stvar bude bizarnija, Amy nije palo na pamet ispričati se ili pobjeći, već je kulerski pitala: 'Hoćeš li nam se pridružiti?'

Amy Winehouse koja se od prosinca zabavlja i odmara na Karibima opet je u centru pažnje. Ovoga puta nije riječ o predoziranju drogom, tabletama ili alkoholom, već je u pitanju nešto posve drugo.

Amy je navodno kriva za prekid dviju djevojaka koje su bile u vezi. Anonimna djevojka koja je bila na romantičnom putovanju sa svojom djevojkom, s kojom je u vezi četiri mjeseca, upala je u sobu i u krevetu zatekla svoju djevojku ni s kim drugim nego s Amy Winehouse.

Sve je počelo banalnim razgovorom tijekom jednog izlaska nakon kojeg su se Amy i njezina nova prijateljica pokupile u sobu.

U cijeloj priči zanimljiva je bila Amyina reakcija nakon što ih je treća djevojka uhvatila na djelu. Pjevačica je navodno samo slegnula ramenima i pitala djevojku koja ih je zatekla: 'Želiš li nam se pridružiti?'

Djevojka nije pristala te je bijesna napustila sobu skupa sa svojom partnericom. Zatim su obje napustile otok ranije nego što su planirale. Po povratku kući ljubomorna partnerica obnovila je svoj status na MySpaceu napisavši: 'Amy Winehouse pitala me želim li se seksati u troje, a ja sam joj rekla: 'Ne, ne, ne''.