MODNI (NE)SKLAD

Amal Clooney kao da je sišla s piste, dok njezin suprug ne mari za modu

24.09.2022 u 15:14

Bionic
Reading

Kada ne nastupa u ulozi odvjetnice za ljudska prava, supruga Georgea Clooneyja nerijetko iznenadi zanimljivim stajlinzima izvan dužnosti s velikom dozom glamura

Bračni par Clooney trenutno se nalazi u New Yorku gdje su ovog četvrtka uhvaćeni u odlasku na romantičnu večeru. Poznata odvjetnica za ljudska prava i ovoga puta blistala je u krajnje glamuroznom izdanju, što se ne može reći za njezinog supruga, holivudsku zvijezdu Georgea Clooneyja. U ovom večernjem izlasku Amal je blistala u svjetlucajućoj haljini s potpisom Elieja Saaba dok se po pitanju obuće odlučila za štikle modne kuće Balmain s detaljem metalne kapice u špic.

uhvaćeni u izlasku

Amal Clooney pokazala je vitke noge u jednoj od najljepših crnih haljinica, a ponosni George je nije ispuštao iz ruku

Pogledaj galeriju

Clooney je, s druge strane, djelovao kao da ide na potpuno drugo događanje, noseći isprani model traperica s tamnoplavom polo majicom. Ovo, međutim, nije prvi put da je Amal (44) pojačala glamuroznost dok je George (61) izgledao ‘skromno’.

Dugonoga odvjetnica libanonskih korijena često izgleda kao da je sišla s modne piste u svojim prekrasnim dizajnerskim haljinama i skupocjenim dodacima, dok se George drži klasičnih modnih rješenja.  

Ranije ovog mjeseca u Londonu, Amal je nosila žutu šljokičastu haljinu Stelle McCartney, dok je George, kao i u New Yorku, osvanuo u ležernom izdanju u znaku trapera.  

  • +3
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: RAW IMAGE LTD / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ipak, kada je riječ o hodu crvenim tepihom, George uspjepno parira svojoj supruzi noseći klasične smokinje i uglađena odijela, kao što je bio slučaj na londonskoj premijeri njegova novog filma 'Ticket To Paradise'.

GLAMUROZNA BRINETA

Lijepa Amal Clooney ukrala pozornost na premijeri novog filma svoga supruga

Pogledaj galeriju