NA JEZERU COMO

Vitke noge u prvom planu: Amal Clooney zablistala u još jednom efektnom stajlingu

24.07.2022 u 13:23

Bionic
Reading

Kada ne obnaša funkciju odvjetnice za ljudska prava, Amal Clooney nerijetko iznenadi upečatljivim izdanjima koje ne prestaje nizati na talijanskom jezeru Como, gdje posjeduje luksuznu vilu sa suprugom Georgeom

Slavni supružnici George i Amal Clooney posljednjih tjedana itekako uživaju u Italiji, o čemu dovoljno govore fotografije paparazza koji ih tradicionalno prate u stopu.

Da se nalazi na odmoru, lijepa Britanka libanonskih korijena jasno je dala do znanja svojim opuštenim, ali i glamuroznim izdanjima u kakvim ju rijetko imamo priliku vidjeti.

  • +4
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kada ne igra na kartu poslovne elegancije, 44- godišnja Amal izvan dužnosti redovito odabire upečatljive komade, što je i ovoga puta bio slučaj.

Na još jednoj romantičnoj večeri sa suprugom blistala je u minijaturnoj, bijeloj haljini bez naramenica u znaku čipke, a baš kao posljednje večernje izdanje i ovo je začinila statement komadima.  

Uz sandale nijanse nude s debelom petom, romantičnu haljinu stilizirala je torbicom od pletene kože u gotovo identičnoj nijansi obuće, dok se po pitanju nakita odlučila za upečatljiv par visećih naušnica kojim je oplemenila blago valovitu frizuru koja je postala njezin zaštitni znak.