BESPRIJEKORNO IZDANJE

Amal Clooney ima stajling za pet: Elegantni kombinezon pun je pogodak

15.03.2019 u 10:38

Bionic
Reading

Nakon što su ulozi počasnih gostiju prisustvovali humanitarnoj večeri princa Charlesa u Buckinghamskoj palači, slavni supružnici Clooney zaputili su se u Edinburgh povodom humanitarnog događanja People's Postcode Lottery

Elegantna odvjetnica za ljudska prava i supruga Georgea Clooneyja u svakom javnom pojavljivanju ne prestaje oduševljavati javnost svojim elegantnim i besprijekornim modnim kombinacijama.

Nakon nedavnog briljiranja u jedinstvenoj bijeloj haljini staroj 12 godina, Amal Clooney na humanitarnom događanju u Edinburghu plijenila je poglede u zanimljivom modelu kombinezona na jedno rame stvorenom od satena indigo plave boje.

  • +6
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jedinstveni kombinezon dužine midi ova poznata Londončanka libanonskih korijena nosila je uz dodatak debelog kožnog remena koji je naglašavao liniju tijela, a riječ je o kreaciji s potpisom poznate britanske dizajnerice Stelle McCartney.

Svečano izdanje Amal je vješto stilizirala satenskim stiletto cipelama Christiana Louboutina u identičnoj nijansi kombinezona i decentnim zlatnim naušnicama kakve je imala priliku nositi u Buckinghamskoj palači.

Dominaciju upečatljive plave boje Amal je uspješno razbila dodatkom torbice clutch leopard uzorka, a uz frizuru laganih valova svoju egzotičnu ljepotu naglasila je make-upom u znaku crvenog ruža.