OSVAJA ELEGANCIJOM

Bajkovito izdanje Amal Clooney: Sve je očarala u prekrasnoj haljini staroj 12 godina

13.03.2019 u 10:01

Bionic
Reading

Od udaje 2014. godine Velika Britanija postala je dom slavnih supružnika Clooney, koji su u ulozi počasnih gostiju uveličali svečanu večeru britanskog princa Charlesa u Buckinghamskoj palači, organiziranoj u čast Charlesove fondacije Prince's Trust

Uz mnogobrojne holivudske zvijezde s britanskom adresom, poznata odvjetnica za ljudska prava i supruga Georgea Clooneyja na svečanoj večeri organiziranoj u Buckinghamskoj palači plijenila je pažnju pojavom u jedinstvenoj bijeloj haljini s detaljem zlatnog rukava.

Posljednjih mjeseci na crvenom tepihu svečanih događanja slavne dame sve češće se mogu vidjeti u vintage haljinama s dizajnerskim potpisom omiljenog luksuznog second hand dućana William Vintage, a jednoj takvoj nije odoljela ni poznata Londonka libanonskih korijena.

Na svečanoj večeri u Buckinghamskoj haljini Amal Clooney zablistala je u kreaciji iz kolekcije visoke mode predstavljene 2007. godine - djelu poznatog francuskog dizajnera Stephanea Rollanda stvorenom za brend Jean-Louis Scherrer.

  • +2
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Raskošna haljina u grčkom stilu stvorena od drapirane bijele tkanine ponajviše se ističe upečatljivim rukavima različitog dizajna, a detalj zlatnog rukava Amal je naglasila reflektirajućom torbicom clutch u obliku kutije i decentnim dijamantnim naušnicama koje su oplemenile frizuru voluminoznih, definiranih valova.

S članovima britanske kraljevske obitelji supružnici Clooney njeguju prijateljske odnose. Prošle godine nazočili su kraljevskom vjenčanju britanskog princa Harryja i Meghan Markle, a prošlog mjeseca Amal Clooney u New Yorku nazočila je zabavi u čast Meghan Markle i dolaska kraljevske prinove koja bi na svijet trebala stići ovog proljeća.

  • +9
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia