OPET...

Aleks Grdić uhvaćena u pidžami

22.11.2013 u 11:59

  • +9

Aleksandra Grdić i Radovan Stošić za Nedu Senj

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nikola Zoko

Bionic
Reading

Blagdani su najljepši kod kuće, u društvu najmilijih… poruka je kreativnog dizajnerskog tima Nede Senj, zaslužnog za nastanak limitirane blagdanske kolekcije kvalitetnog pamučnog rublja, pidžama i ogrtača za cijelu obitelj!

Upravo ljepotu okupljanja oko okićenog božićnog drvca Neda Senj je ispričala kroz muške i ženske crvene i bijele pidžame, ogrtače ukrašene prepoznatljivim blagdanskim motivima, dječje pidžame koje se lako pretvaraju u trenirke i preslatku kolekciju za najmlađe koju čine bodići, majice, tajice sa stopalima i pidžame sa slatkim porukama. Cijela blagdanska kolekcija u prodaji će biti od 1. prosinca na svim prodajnim mjestima Nede Senj.

Kampanju za ovu blagdansku kolekciju snimili su već prepoznatljivi manekeni Nede Senj, miss i mister Hrvatske Aleksanda Grdić i Radovan Stošić (u ulogama mame i tate) te Vita, Max, Mara Muna i Borna, koji su na snimanju bili ono što najbolje znaju, razigrana djeca. Fotografije potpisuje Nikola Zoko, a za styling je zaslužna Alma Premerl Zoko