VOLIMO 'BRONDE'

Ako želite 'zamaskirati' mrski izrast, ova očaravajuća nijansa kose je kao stvorena za vas

10.04.2020 u 12:13

Bionic
Reading

Omiljena boja mnogih slavnih trendsterica, savršena nijansa na putu između plave i smeđe je 'bronde' koja je godinama zaštitni znak Drew Barrymore, Jessice Albe ili Gisele Bündchen

'Bronde', odnosno miks smeđe i plave (brown/blonde - bronde) je već nekoliko sezona među najpopularnijim trendovima kad su u pitanju boje kose, a radi se o idealnoj mješavini plavih tonova i bogate smeđe.

  • +5
'Bronde' nijansa je uvijek in Izvor: Profimedia / Autor: Paul Fenton / Zuma Press / Profimedia

Ova efektna boja koja pristaje i svjetloputim djevojkama i ženama, kao i onima maslinastog tena pokazala se pravim klasikom kad su u pitanju najpopularnije boje za kosu, osobito ako su u pitanju tonovi koji se preporučuju za ljeto kad smo svi skloni svjetlijim tonovima.

Mnoge slavne ljepotice već su neko vrijeme vjerne ovoj privlačnoj boji na pola puta između smeđe i plave, a ključna je stvar da se nijansiranje postiže strateški postavljenim pramenovima kako bi kosa izgledala bogatija i s više volumena.

Ako vam se sviđa ova neodoljiva nijansa koja nas automatski podsjeća na ljeto, sunce i more, najvažnije je da je kosa dobro hidratizirana, njegovana i uredno ošišanih vrhova što možete i sami izvesti u svojem domu.

  • +2
Olivia Palermo obožava 'bronde' Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Osim što pouzdano 'skida' godine, 'bronde' nijansa je idealno rješenje i za vrijeme koje provodimo u izolaciji pa ne može brzo i lako riješiti 'izrast' kod frizera jer su frizerski saloni zbog opasnosti širenja koronavirusa zatvoreni.

Kako bi ova nijansa najbolje došla do izražaja, sami možete splesti navečer pletenice i ujutro ćete imati home made beach valove.

Bronde nijansa odlična je za sve one brinete koje žele posvijetliti svoju kosu te plavuše koje kosu žele potamniti, a sjajna je stvar kako uopće nije zahtjevna za održavanje jer je tamni korijen ovdje vrlo poželjan.

Stoga prigrlite izrast i zavolite 'bronde'!