MODNA INSPIRACIJA

Ako ne znate što nositi ove jeseni, ugledajte se na njih

13.11.2014 u 08:07

Bionic
Reading

Kaput, kožna jakna, krzneni prsluk - opcija je puno, a naši novčanici pretanki da bismo sve ovo imali u ormaru ove jeseni

Tražite li neki komad odjeće za ove prijelazne jesenske dane ili samo želite nadopuniti prošlogodišnju garderobu, pogledajte što nose slavne ljepotice.

Abbey Clancy svojoj je kožnoj jakni dala malo glamura krznenim ovratnikom, a on je idealan za vjetrovite i malo hladnije dane jer se možete umotati u njega i zagrijati.

A volite li ovakve detalje, neće vam biti prevruće u krznenom prsluku. Ideju za stil svakako možete pronaći u outfitimaOlivije Palermo jer ona zna što odjenuti. Njezine su kombinacije gotovo nepogrešive pa u fotogaleriji pogledajte kako sve nosi topli krzneni prsluk.

Ljubiteljice razigranog šik stila sigurno će se više veseliti fotografijama prelijepe trudnice Blake Lively. Šareni pončo kaput odličan je izbor za gradsku vrevu i užurbani dnevni ritam.

Kožne jaknice rokerskog ili malo elegantnijeg stila već su se toliko ukorijenile u sve stajlinge da je pomalo čudno ako već nemate jednu u svome ormaru. Možete ih nositi na sve traperice, suknje, ali i cipele od balerinki do seksi čizmica. Dok Hailey Badwin uživa u šetnji gradom i uz kožnu jaknu nosi simpatičnu kapicu, pjevačica Nicole Scherzinger uparila ju je u puno elegantniju priču sa seksi crnim štiklama.

Dobar kaput moći ćete nositi godinama i možda je najvažnije da pogodite kroj koji vam odgovara. Niste li sigurni što odabrati, isprobajte više modela, boja i krojeva u nekoliko trgovina. Kao što to obično biva, mogli biste se iznenaditi i odabrati nešto sasvim drugačije od onoga što ste zamišljali.

Ukoliko vam se čini da niste za klasični crni kaput, probajte boju devine dlake poput Liv Tayler jer je trenutno in, ali uz klasični kroj nosit ćete je godinama. Hrabriji tipovi odmah će zamijetiti prekrasan crveni šik model koji nosi manekenka Izabel Goulart. I ne zaboravite da je točka na 'i' u detaljima - oni će zaokružiti vaš stajling i dati osobni pečat.