DODJELA OSCARA

A nagrada za najkraću haljinu ide…

28.02.2011 u 10:10

Bionic
Reading

Iako je crveni tepih dodjele nagrada Oscar tradicionalno rezerviran za dugačke glamurozne toalete koje dopiru do poda ili se po njemu vuku, neke zvijezde ipak su prekršile to nepisano pravilo i pokazale noge

Kad već nisu bile nominirane ni za jedan zlatni kipić Cameron Diaz i Taylor Swift pažnju su odlučile privući svojim ultrakratkim haljinicama koje su u prvi plan izbacile njihove zavidno duge noge. Taylor je zablistala u minijaturnoj zlatnoj haljinici posutoj blještavim kamenčićima koju je savršeno uskladila s frizurom u stilu diva iz zlatnog doba Hollywooda četrdesetih godina prošlog stoljeća i odgovarajućim zlatnim vrtoglavim štiklama.

Ništa manje atraktivna nije bila ni njena starija kolegica Cameron Diaz koja je nosila srebrnu haljinu s crnim printom, čiji su glavni ukras bili bogati volani koji su sezali samo preko jednog ramena, ostavljajući drugo rame i dekolte otkrivenim, kako bi do izražaja došlo njezino mišićavo tijelo. Crne gležnjače otvorenih prstiju, naravno, s vrtoglavo visokom petom, bile su odličan izbor za njenu haljinu, baš kao i jednostavna pismo crna torbica i tanke diskretne narukvice.

Tek nešto duža bila je haljina Emme Stone, zvijezde novog nastavka filma 'Spiderman'. Dvodijelna haljina od crne i bordo čipke u donjem dijelu i šarenim topićem odlično je pristajala nježnoj mladoj plavokosoj glumici.