ODVAŽNA GLUMICA

71 joj je godina, a na crvenom tepihu nema konkurencije

13.12.2016 u 18:38

  • +5

Helen Mirren

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Helen Mirren oduševila je pojavom na crvenom tepihu, što zbog odvažnog modnog odabira, što zbog lijepog izgleda u 72. godini

Helen Mirren plijenila je pažnju na njujorškom crvenom tepihu tijekom premijere filma 'Collateral Beauty'. Oskarom nagrađena glumica odabrala je elegantan, ali otkačeni stajling, zahvaljujući jakni od sjajne tkanine s printom i umjetnog krzna.

Čini se kao da je željela izbjeći pitanja o krznu pa je stavila bedž na kojem piše da se radi o umjetnom materijalu. Uz otkačenu bundu, britanska zvijezda blistala je u uskoj srebrnoj haljini koja je ukrašena cvjetnim vezom. Cijeloj je kombinaciji dodala torbicu i štikle u plavim nijansama, a kao i uvijek, s outfitom je uskladila make up i nakit.

Poznata po odličnim modnim odabirima, Helen je jednako često zapažena zbog izgleda kao i glumačkih uspjeha. Kada je pak pitaju u čemu je tajna lijepa i njegovana izgleda, ona najčešće odgovara da je aktivna, kasnije se udala, u pedesetim godinama te nikada nije imala djecu i brige i strahove oko njihova podizanja.

A da je posebna u svakom pogledu, dokazuje i slavni Pirellijev kalendar za iduću godinu, koji među mnogim slavnim zvijezdama, krasi i Helen neretuširanom fotografijom.

Također je preuzela prvo mjesto lijepoj Šveđanki, Aliciji Vikander, koju je prošle godine ugledni magazin Vanity Fair proglasio najbolje odjevenom glumicom. Ove godine, laskavu je titulu osvojila Helen Mirren. Mjesto na holivudskoj listi najbolje odjevenih Helen je najviše zaslužila svojim zanimljivim izdanjima na crvenom tepihu, kojima često stavlja u drugi plan mnogo mlađe uzvanice.