BEZVREMENSKA LJEPOTA

62 su joj godine, a posramila je i upola mlađe ljepotice

24.08.2016 u 10:51

  • +3

Christie Brinkley

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Bivši supermodel Christie Brinkley jedna je od rijetkih manekenki koja i sa 62 godine izgleda kao da će se svaki čas prošetati modnom pistom na nekom od prestižnih tjedana mode

O tajni njezinog mladolikog izgleda priča se svaki puta nakon što zgodna Christie očara sve u nekom od outfita kojima jasno poručuje da su godine u njezinom slučaju doista samo broj.

Plavokosa 62-godišnjakinja pojavila se na filmskoj večeri u Hamptonsima, gdje su samo odabrani mogli vidjeti kako je slavni redatelj Oliver Stone zamislio svoj film o Snowdenu.

No čini se da je Christie s lakoćom zasjenila sve uzvanike i samu filmsku večer jer nemoguće je bilo ne primijetiti savršeno vitke i fit noge koje su otkrivale kratke bijele hlače.

Ljepotica koja je zahvaljujući savršenim proporcijama čak tri puta bila na naslovnici Sports Illustrateda u bikiniju jako dobro zna odabrati pravi styling za svaku prigodu.

Tako je i topla ljetna večer u popularnom mjestu za odmor onih s najdubljim džepovima bila idealna za bijele kratke hlače kojima je stvorila dašak glamura. Uz platforme, lagani top u plavoj boji, parku i s trendi ruksakom, cijeli styling Christie Brinkley izgleda tako dobro i mladenački da uopće ne bi bilo loše kada bi se na nju ugledale i mlađe kolegice. Znamo da one često radije biraju manje krpica i koriste svaku priliku da istaknu sve atribute, dok je Christie mornarskim stilom postigla isti efekt.

Stoga bi, uz njezine savjete o svježem i zdravom izgledu, mnoge od mladih manekenki mogle proučiti stylinge slavne Christie i dobiti inspiraciju.