SEZONSKI HIT

Vratile su se na modni tron: Pronašli smo najljepše modele platnenih tenisica za svačiji ukus i džep

03.05.2020 u 16:01

Bionic
Reading

Topli mjeseci u godini idealno su vrijeme da svoje omiljene kožne tenisice zamijenite platnenim inačicama, a da će i ove sezone biti itekako poželjne, tome u prilog dovoljno govori aktualna ponuda

Da su platnene tenisice itekako tražena obuća u ovo doba godine, govore i podaci modne platforme Lyst, a koja je nedavno otkrila da su jedni od trenutno najtraženijih modela tenisica upravo platnene inačice, poput kultnih starki i 'vrućeg' modela Vulcano s potpisom popularnog streetwear brenda Off-White.

Posljednjih sezona svjedoci smo i velike popularnosti modela tenisica s potpisom ekološki osviještenih brendova, a uz popularnu francusku Veju, koja osim modela stvorenih od veganske kože nudi platnene inačice istih, pariški Both i londonski Good News nametnuli su se kao jedni od popularnijih brendova s tenisicama stvorenim od recikliranog gumenog potplata te organskog pamuka i tekstila.

Sudeći po aktualnoj ponudi na policama trgovina, ove sezone izdvajaju se modeli platnenih tenisica nalik espadrilama s detaljem pletenog potplata od jute, a njihove klasične bijele verzije, poput kožnih inačica, nesumnjivo će postati omiljen odabir brojnih dama u ovogodišnjoj sezoni proljeće-ljeto.

Zahvaljujući jednostavnom dizajnu s jasnim i pročišćenim linijama, platnene tenisice lako se kombiniraju uz brojne odjevne komade poput hlača, haljina i suknji svih dužina i krojeva. Kao uz uže, mini modele, podjednako će dobro izgledati uz široku suknju ili haljinu maksi kroja, a za vas smo izdvojili najljepše platnene modele za svačiji ukus i džep.

  • +22
Platnene tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo