odaberi favorite i osvoji nagrade

Započelo je glasanje publike za Rock&Off izvođača te Elector DJ-a godine

22.01.2022 u 17:03

Bionic
Reading

Zaljubljenici u dobru glazbu, koncertni posjetitelji i svi rock fanovi svoj glas mogu ostaviti maksimalno jednom dnevno, čime ujedno i sudjeluju u nagradnoj igri koja će najsretnijim glasačima donijeti atraktivne nagrade

Na domaćoj rock sceni posljednjih se tjedana sve vrti oko pripreme velikog finala Rock&OFF-a, dodjele nezavisnih novinarskih nagrada najboljim izvođačima i ostvarenjima u minuloj godini.

O nominiranim glazbenicima po kategorijama pisali smo nedavno, pregled situacije možete vidjeti ovdje.

Dok žiri sastavljen od medijskih djelatnika mora odabrati pobjednike među finalistima u ukupno 10 kategorija Rock&OFF-a, počelo je i glasovanje za jedinu kategoriju u kojoj pobjednika biraju glazbeni fanovi. Riječ je o Rock&OFF nagradi publike za koju je nominirano čak 16 izvođača. Glasovanje će na stranicama sponzora Iskona biti otvoreno do 31.1.2022. godine, a pobjednici proglašeni na live dodjeli u Tvornici kulture početkom veljače.

Glasuj za svojeg glazbenog favorita i osvoji nagrade

Nagrada publike za najboljeg Rock&Off izvođača godine mogla bi doći u ruke sljedećih izvođača: Bad Daughter, Eric, Fran Vasilić, Jonathan, Kensington Lima, Mark Mrakovčić, Matej Milošev, Mayales, Miriiam, Pips, Chips & Videoclips, pocket palma, Porto Morto, Šiza, The Gentleman, Urban &4 ili z++.

Zaljubljenici u dobru glazbu, koncertni posjetitelji i svi rock fanovi svoj glas mogu ostaviti maksimalno jednom dnevno, čime ujedno i sudjeluju u nagradnoj igri koja će najsretnijim glasačima donijeti atraktivne nagrade: Bowers&Wilkins zvučnike ili pak Denon gramofon, kao i utješne Iskon pakete.

Na istoj je stranici moguće glasovati i za DJ-a godine u sklopu sestrinske dodjele nagrada Elector, što je ovogodišnja novost organizatora Unisona, HDS-a i Tvornice kulture. U Electorovu konkurenciju za DJ-a godine u prvoj godini održavanja su ušli: Borut, Cvajner, DJ Ogi, Ilija Rudman, Insolate, Jan, Kinčl, Matroda, Mimi, Petar Dundov i Tom Bug.

„Glasovanju za nagradu publike svake se godine priključilo između 15.000 i 18.000 glazbenih zaljubljenika, što nas redovito podsjeti na snagu i važnost rock scene u Hrvatskoj. Po prvi puta, u 2022. godini publika će moći odabrati i DJ-a godine u sklopu nagrade Elector, također na našim web stranicama uz atraktivne nagrade za najsretnije glasače“, izjavio je ususret početka glasovanja Iskonov generalni direktor Krešimir Madunović.

Završna dodjela nagrade Elector održat će se 3. veljače, dok će se Rock&Off dodijeliti 5. veljače u Tvornici kulture.