PRIJAVE DO 21. KOLOVOZA

Zagrebačka županija izdvaja 700 tisuća kuna za programe u kulturi

  • Autor: T.Ba./Hina
  • Zadnja izmjena 06.08.2020 13:46
  • Objavljeno 06.08.2020 u 13:48
Samoborski muzej

Samoborski muzej

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Zagrebačka županija objavila je Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi za 2020. godinu, za što je u proračunu predviđeno 700 tisuća kuna.

Sredstva će se dodjeljivati za izdavačku i muzejsko-galerijsku djelatnost, amaterizam u kulturi te za manifestacije u kulturi, stoji u priopćenju Ureda župana.

Pravo podnošenja programa imaju samostalni umjetnici, udruge, umjetničke organizacije, ustanove u kulturi, pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti u kulturi i medijima te gradovi i općine.

Prijave na natječaj moguće su elektronički, putem sustava ePrijave koji je dostupan na poveznici www.eprijave.hr, te putem pošte na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za kulturu, sport, tehničku kulturu i civilno društvo, Ulica grada Vukovara 72/V, p.p. 974, 10000 Zagreb s naznakom: 'Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Zagrebačke županije za 2020. godinu'.

Nakon završetka ePrijave prijavni obrazac također je potrebno ispisati, potpisati, ovjeriti te poslati u roku od sedam dana od dana ispunjavanja ePrijave (bez već priložene propisane dokumentacije), preporučenom poštom na gore navedenu adresu.

Prijedlozi programa primaju se do 21. kolovoza.

Tekst javnog poziva i upute za prijavitelje nalaze se na web-stranici Zagrebačke županije pod rubrikom Natječaji/Javni pozivi.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!