KAZALIŠTE PLANET ART

Vodimo vas na predstavu 'Velika Zvjerka' uživo i online

27.01.2021 u 17:39

Bionic
Reading

Sve što ste oduvijek trebali znati o biznisu, a nisu vas naučili

U nedjelju 31. siječnja u Kazalištu Mala scena na rasporedu je 'Velika Zvjerka', komedija o biznisu i poslovnom svijetu do sada izvedena više od 200 puta. U predstavi pratimo tri poslovna čovjeka koji dolaze na poslovni skup u Osijek i u gradu iz kojega ljudi masovno iseljavaju pokušavaju dogovoriti posao. Predstava duhovito i istinito progovara o preprekama s kojima se suočavaju pri tom pokušaju. U ovoj predstavi igraju Slavko Juraga, Marko Torjanac i Luka Dragić, a predstavu je režirala Slavica Knežević.

Tri poslovna čovjeka raznih životnih dobi dolaze na veliku poslovnu konvenciju na kojoj bi mogli zauvijek financijski osigurati sebe, svoje obitelji i djelatnike tvrtke.

Što je biznis, koja su njegova pravila, u čemu je tajna uspjeha…? Velika Zvjerka pokušava naći odgovore na ta pitanja baveći se ljudskom egzistencijom potpuno izvan uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu.

Osim toga, Velika Zvjerka dotiče gotovo sva područja čovjekovog života pružajući nam kompleksnu sliku stvarnosti u kojoj su isprepletene brojne silnice koje ga tvore i utječu na čovjekov vrijednosni sustav, a time i na njegov karakter.

Uz obilje iskričavog i originalnog humora koji je postao njezin zaštitni znak, Velika Zvjerka nudi duboke spoznaje o čovjeku, njegovoj egzistenciji i njegovoj biti.

Nagrade:

Nagrada za najbolju predstavu na festivalu Glumište Pod Murvom u Skradinu 2011.

Nagrada za najbolju mušku ulogu Marku Torjancu na festivalu Glumište Pod Murvom u Skradinu 2011.

Slavko Juraga (Filip), Marko Torjanac (Relja), Luka Dragić (Robert)

Slavica Knežević (redateljica), Marko Torjanac (prijevod, adaptacija i pomoćnik redateljice), Davor Juravić (scenograf), Đurđa Janeš (kostimograf), Olivije Marečić (oblikovatelj svjetla), Branko Vodeničar (oblikovatelj tona), Tomislav Veltruski (dizajner), Mladen Pobi (fotograf i snimatelj)

Velika Zvjerka - Zagreb

subota, 31. siječnja 2021. u 20h, Mala Scena i online (u isto vrijeme)

rezervacije i info: 01/ 468 3352; 01/ 468 3373; 01/ 468 3944

On line ulaznice mogu se kupiti na www.planet-art.hr, a predstavama je, naravno, moguće prisustvovati i fizički u Kazalištu Mala scena odakle se prenose.

Izvor: Društvene mreže

Čitateljima tportala darujemo 1x2 karte za predstavu 'Velika Zvjerka'u Kazalištu Mala scena, Medveščak 2 (nedjelja, 31.1. u 20sati) i 2 linka za gledanje prijenosa iste predstave online (u isto vrijeme). Predstava se prenosi s 4 kamere i profesionalnim ozvučenjem, prilagođena online mediju, a sami su gledatelji to kazališno iskustvo nazvali 'kazališni film'. Dobitnici su Mirjana Zagoršak, Dejan Petrak i Sandra Ćurčić.