208 PROTIV MINA

Veličanstveni koncert za kraj akcije

05.11.2012 u 11:04

Bionic
Reading

U okviru projekta 208 protiv mina tvrtka Peugeot Hrvatska donirala je jedinstveni Peugeot 208 koji je oslikao renomirani hrvatski umjetnik Zlatan Vehabović, a koji je ponuđen na online aukciji na tportalu

Svečano zatvaranje dobrotvornog projekta '208 protiv mina' održat će se pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića 24. studenoga 2012. u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu.


Na svečanosti će nastupiti istaknuta violinistica Susanne Yoko Henkel te Srebrenka Poljak. Tom spektakularnom događaju nazočit će Dijana Pleština, ravnateljica Ureda za razminiranje Vlade RH i Jerome Pasquier, veleposlanik Republike Francuske u Hrvatskoj.

U okviru projekta 208 protiv mina tvrtka Peugeot Hrvatska donirala je jedinstveni Peugeot 208 koji je oslikao renomirani hrvatski umjetnik Zlatan Vehabović, a koji je ponuđen na online aukciji na tportalu.

U online aukciji za automobil, kao i pojedinačnim donacijama za razminiranje mogu sudjelovati svi zainteresirani građani Republike Hrvatske. Cilj ove humanitarne akcije je prikupiti najmanje 120.000 kuna za razminiranje teritorija općine Jasenice na području Zadarske županije.

Ako i sami želite pridonijeti mijenjaju situacije u Hrvatskoj nabolje, pridružite se humanitarnoj akciji 208 protiv mina na našim stranicama.