DESANT MAGELLIJEVIH VOJNIKA

U maskirnim uniformama banuli na zagrebačke fakultete

24.10.2017 u 11:51

Bionic
Reading

U utorak prijepodne u zgrade nekoliko zagrebačkih fakulteta banuli su, preodjeveni u maskirne uniforme, glumci iz predstave Paola Magellija 'Ponovno ujedinjenje dviju Koreja', a kako kažu, izvršili su desant kazališta Gavella na fakultete

Glumci uključeni u ovu dobro organiziranu akciju ansambl su predstave 'Ponovno ujedinjenje dviju Koreja', nastaloj po tekstu suvremenog francuskog dramatičara Joëla Pommerata, u režiji Paola Magellija.

  • +2
U vojničkim uniformama glumci izveli "ljubavni desant" na fakultetima Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Okupljeni su izvođači izvikivali parole poput 'Ovaj se svijet urušava od neljubavi!', 'Ljubav nije dovoljna!', 'Ljubav je nestvarna!', a završili su pokličem 'Za život, za ljubav, za smrt!'. Sve to dio je marketinške kampanje kazališta Gavella koje se infiltriranjem među studente upustilo u bitku za svaku prodanu ulaznicu, a među 'vojnicima' su bili glumci Jelena Miholjević, Barbara Nola, Nataša Janjić, Tena Nemet Brankov, Petra Svrtan, Janko Rakoš, Ranko Zidarić, Enes Vejzović i Igor Kovač.

Podsjetimo, Magellijeva predstava premijerno je izvedena krajem rujna ove godine, a kazališnu kritiku možete pročitati na ovom linku.

  • +26
Premijera predstave 'Ponovno ujedinjenje dviju Koreja' Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX