DRUGO JOŠ BOLJE

U Maloj Sceni zadovoljni prvim polugodištem

12.07.2015 u 19:24

Bionic
Reading

U kazalištu Mala Scena podvukli su crtu pod prvih šest mjeseci tekuće godine. Zadovoljni rezultatom, otkrivaju zanimljive brojke i najavljuju ljetna gostovanja kao i tri nove premijere do kraja godine

Do 30. lipnja u Maloj Sceni izveli su dvije premijere, 'Mala vještica' i 'Ne, ti ne! ili o drukčijatosti', i održali 311 svojih izvedaba koje je vidjelo 22.018 gledatelja. Sudjelovali su na osam festivala u zemlji i inozemstvu, osvojili tri nagrade, a ugostili su sedam predstava drugih kazališta.

Njihove je predstave gledala publika u Irskoj, Kini, Litvi, Danskoj i Švedskoj, otisnuli su jednu knjigu te održali četiri edukacije.

Najizvođenija predstava u ovom razdoblju bila je 'Priča o oblaku' (60 izvedbi) koja je igrana na hrvatskom i engleskom jeziku. Najviše gledatelja vidjelo je najnoviju predstavu 'Ne, ti ne! ili o drukčijatosti' (3443). Gostovali su u 30 mjesta u Hrvatskoj te osam u inozemstvu.

Ljetna gostovanja Mala Scene

Jedna od najpoznatijih opereta našeg slavnog skladatelja Ivana pl. Zajca 'Momci na brod' odlazi na gostovanje u Krk u nedjelju 12. srpnja, u grad Cres u ponedjeljak 13. srpnja te u Opatiju u utorak 14. srpnja.

U ponedjeljak, 10. kolovoza u 19 sati, na ljetnom kampu Besa na Visu možete pogledati 'Iglicu' koju kazalište Mala Scena izvodi u suradnji s Triko Cirkus Teatrom. Predstava je namijenjena djeci od četiri godine naviše.

Do kraja 2015. godine još ih čekaju tri nove premijere!

Predstava 'Tko je ubio pašteticu' Silvije Šesto u režiji Ane Prolić u završnoj je fazi produkcije. Premijera će se održati 10. rujna u 19 sati. Ulaznice su već u prodaji i možete ih rezervirati na stranicama Male Scene. Sredinom listopada premijerno će biti izvedena predstava za odrasle Peter Schaffer 'etice i ljublist', a sredinom prosinca komična opera za mlade Gian Carla Menottija 'Amelija ide na ples'.