4. travnja

Tribina 'Razotkrivanje': Bruno Šimleša, '(P)ostati zdrav'

01.04.2022 u 10:11

Bionic
Reading

Nakon deset knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti Bruno Šimleša u knjizi (P)ostati zdrav prvi put fokus stavlja na zdravlje. U njoj preispituje uobičajeni koncept zdravog života i istražuje važnost emocija, misli i odnosa na naše fizičko stanje

Knjiga je namijenjena zdravima (kako bi ostali zdravi!), ali i onima koje već muče boljke da shvate kako odnosom prema samome sebi i prema životu mogu poboljšati zdravlje, stoji u najavi.

Važno je ne zaboraviti da su naše srce i um izvanredna tvornica lijekova! O knjizi će uz autora govoriti i Ljiljana Vukota, psihologinja i glavna tajnica udruge žena oboljelih i liječenih od raka Sve za nju, a razgovor će moderirati poznata televizijska voditeljica Nevena Rendeli.

Predstavljanje će se održati u Kinoteci (Kordunska 1, Zagreb) u ponedjeljak 4. travnja 2022. u 19 sati uz provođenje i pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera, stoga vas molimo da se što prije prijavite na promocije@fraktura.hr. Nakon zagrebačke uslijedit će još pet promocija u Dalmaciji. Tri tisuće primjeraka nove knjige rasprodano je u manje od tri mjeseca i već je tiskano drugo izdanje.