fešta, pluća...

Teatar EXIT objavio raspored predstava u travnju, pripremite se za večeri pune smijeha, emocija, topline i pozitivne energije

07.04.2021 u 13:09

Bionic
Reading

Ovog vikenda, u petak (9.4.) i subotu (10.4.) na rasporedu je „FEŠTA“, najnovija predstava Teatra EXIT čije su sve dosadašnje izvedbe bile rasprodane ili gotovo rasprodane

U petak 16.4. na repertoaru je predstava „PLUĆA“ koja se sa svog posljednjeg festivalskog gostovanja (XVIII. TKT FEST U TUZLI) u prosincu 2020. godine vratila s nagradom za najbolju predstavu prema ocjenama publike (ukupna ocjena 4,88). Uloge u predstavi tumače Jadranka Đokić i Amar Bukvić, a radi se o uzbudljivoj životnoj i ljubavnoj priči, koja će vas podsjetiti na nepredvidljivost života i provesti kroz slalom emocija i promišljanja o globalnom ekološkom utjecaju svakog od nas.

U subotu 17.4. možete pogledati predstavu „CABARET – KONCERT ZA ŽLICE I GITARU“ koja se također vratila s nagradom sa svog posljednjeg festivalskog gostovanja (MEĐUNARODNI FESTIVAL GLUMCA ZAPLET 12 U BANJALUCI) i to s onom za najboljeg mladog glumca koja je dodijeljena Nikoli Nediću i Mariju Jovevu.  Ova bi predstava mogla biti zanimljiva i primamljiva većem broju ljudi s obzirom na to da pruža i scensko, i koncertno, i kabaretsko iskustvo, a obiluje duhovitim društvenim komentarima i pjesmama, koje na sve teme gledaju s najboljim obrambenim mehanizmom – s dozom humora. Provjerite hoće li pjesme o koroni, potresima, društvenim lažima i kapitalizmu uspjeti izmamiti i vaš osmijeh.

Predzadnji vikend u travnju, točnije u petak 23.4. ne propustite dugovječnu hit predstavu „JA,TATA!“ u izvedbi Rakana Rushaidata, u kojoj ćete uz salve smijeha saznati sve o porodiljnim i roditeljskim čudima te nevjerojatnosti roditeljskog iskustva.

Dan kasnije, u subotu 24.4. igra predstava „KAKO MISLIŠ MENE NEMA?!“ u kojoj će vam glumci Amar Bukvić i Filip Juričić ispričati priču o dvojici mladića i njihovim naporima da napokon prvi put u životu odu na more i iako ćete se smijati kroz cijelu predstavu, kući ćete otići s pitanjem koje će zasigurno ostati s vama još danima nakon predstave.

Sve izvedbe predstava počinju u 20h, a ulaznice su dostupne online na www.ulaznice.hr i na blagajni Teatra EXIT od 18 do 20h danima kada igraju predstave.