VIKEND JE NAJBOLJI U ZKM-u!

Svojoj vjernoj publici ZKM omogućuje kupovinu najpovoljnije ulaznice po cijeni 30 kuna za hit predstavu Huddersfield

29.10.2020 u 13:23

Bionic
Reading

Svoju vjernu publiku koja nas redovito prati i u ovim neizvjesnim vremenima ZKM poziva na hit predstavu Huddersfield redatelja Renea Medvešeka, te za vikend izvedbe (30. i 31. listopada) svima omogućuje kupovinu najpovoljnije ulaznice, po cijeni 30 kuna

U ovim za mnoge teškim i tjeskobnim vremenima kazalište djeluje ljekovito na ljude, tamo se osjećamo normalno, čak i pod maskom, jer čovjek je čovjeku kazalište. Zato, „dođite da se odmorite“!

Uz promotivni kod HUDD30 ulaznice po 30 kuna možete kupiti i u ZKM web trgovini – OVDJE.

Dado Ćosić, član ansambla ZKM-a, koji u Huddersfieldu tumači ulogu Raca, poziva vas na predstavu.

Izvor: Društvene mreže

Huddersfield donosi nadasve zanimljivu priču o generaciji tridesetogodišnjaka koji traže svoje mjesto pod suncem, a pritom im se čak i kišovito jorkširsko predgrađe Huddersfield čini obećanom zemljom u odnosu na Lijepu naš. Upravo iz te zemlje vraća se jedan od junaka ove predstave, i svojim povratkom otvara nikad riješena pitanja iz vremena za koje su svi mislili da je davno zaboravljeno. „Vidiš, meni Huddersfield zvuči sunčano“ – u toj jednostavnoj rečenici, koju negdje pri kraju drame izgovori jedan od njezinih protagonista, smješten je čitav, brutalan ali nevjerojatno porozan, svijet ovog iznimnog komada o potrazi za domom, srećom, smislom.

  • +5
Predstava Huddersfield Izvor: Promo fotografije / Autor: Marko Ercegović

Mračna i dirljiva, Huddersfield je ujedno i nevjerojatno energična i duhovita predstava u kojoj će vas oduševiti izbor glazbe i snaga glumaca mlađe generacije, od kojih su neki već afirmirane glumačke zvijezde - Adrian Pezdirc, Dado Ćosić, Mateo Videk, Ugo Korani te Tina Orlandini, a izvanredne uloge dali su i dugogodišnji članovi ZKM-ovog ansambla Damir Šaban i Filip Nola.

Redatelj Rene Medvešek o Huddersfieldu:

Izvor: Društvene mreže

Dragi gledatelji,

U objavi HZJZ-a od 27. rujna ove godine ocijenjeno je kako su kazališne predstave programi niskog rizika zaraznosti, jer je riječ o "programima s isključivo sjedećim mjestima koji ne uključuju interakciju i aktivni angažman publike, a za koje je propisan razmak između gledatelja od jednog sjedećeg mjesta, uz obavezno nošenje maski tijekom trajanja izvedbeˮ. Kako bismo se i dalje svi osjećali sigurno i opušteno u ZKM-u, molimo vas da poštujete propisane mjere i na izvedbu ponesete masku.

Vaš ZKM

Informacije i rezervacije: 01 4872 554 (blagajna), 01 4872 561 (prodaja).